Gość
Witam
Nick 87Konrad
Lvl 80lvl
Biolog skonczony
Eq składam ale cos tam mam do pvp i pvm
Mam na imie Mateusz Latek 17 Jestem z Łomży
Grałęm na s8 bodym Gebels 75lvl (skradziony)
Co lubie robic grac w metina i jedzic matorami
Znałem Grozny4ever -słyszalem ze byl z gildi ..
Nie wiem w jakie wczesniej bylem glidi , dlaczego smerfy ? a dalczego nie
Bede okazywał wszystkim tyle szacunku co inni mi ..
Pozdrawiam
Smerf Administrator
napisz jeszcze jaki masz cel w grze i co jest dla Ciebie najważniejsze, co sobie cenisz w gildii...
kolega nie moze osobićie wpisac odpowiedzi wiec ja wpisuje to co mi na priv napisał jako odpowiedz na powyższe pytania:
cel: w wakacje dobić 99
jezeli chodzi o gildie: "najważniejsze jest dobra zgranie dogadanie sie....cenie sobie zaufanie chociaz wiem ze tak w 100% nieda sie zaufac bo to jednak gra, ale można wyczuć kto jakim jest graczem...nie zalezy mi na eq - okradniesz mnie trudno skończe gre, ale wiecej ci nie zaufam..."
KONIEC cytatu
prosze aby członkowie gildii wyrazili swoją opinie czy dajemy szanse na wspólna grę, vt obiecał zainstalowac..
Smerf Osiłek
matorami lubisz jeździć tak ?:)znasz kogoś od nas z gildii?
Smerf Administrator
Wciągnij nam tym podaniem, opcja edytuj i napisz swój cel gry
Smerf Administrator
cel masz u mnie wpisany mamejek....
ja mysle ze mozna spróbowac sie zapoznac wiec na Tak...mam nadzieje ze nie bede załowala tej decyzji:)
Smerf Administrator
NIe podzielam Twojej myśli. Eq jest ważne jeśli chodzi o gre, można zaufać na 100%. Ale eq i postać na jakiej się gra nie zrówna się z dobrym towarzystwem. Niektórzy robią sobie konta bo nie mają przyjaciół (nie bd tutaj podawał nikców) TAK
A ja powiem tak, poajcie chlopakowi vt, niech wejdzie to bedziemy gadac, okres probny na 7 dni i wszystko sie okaze. Napisac to kazdy moze cos co chcecie uslyszec np. ze rise jest madry a Nikola Piękna
xD hehe ;p
Użytkownik
Ja tam powiem: Dać mu sznse;)
Smerf Administrator
draxu zadna nowosc z vt to juz zostało z chlopakiem omowione jak dobrze wiesz nie wszyscy sa na vt zawsze ...dzial rekrutacja sluzy do tego aby w kazdej chwil bez powtarzania do znudzenia mozna sie było zpaoznac z podejsciem kolegi do gry
widze równiez ze tu wiecej spamu niz wyrazenia opinii..........a to juz mi sie nie podoba
pogadac o niczym to do działu spam
zamykam dyskusje kolega zostaje przyjety